16.01.2008 г., 10:47 ч.

Тъжна есен 

  Поезия
677 0 4

Тъжна есен

 

          И ето утрото пристига,

          денят започва с тъга.

          Поглеждам през прозореца небето,

          а то плаче в самота.

 

          Тихо вятърът повява,

          брули жълтите листа

          и в нежен полет се отправят

          към майката земя.

 

 

© Даниела Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??