31.08.2007 г., 12:25 ч.

ТЪЖНА ЛЮБОВ 

  Поезия
462 0 2

Утрото отново е тъжно,
няма те до мен.
Вече знам кое е най-важно -
да съм с теб всеки ден.
Търся навсякъде твоя глас,
но само тишина намирам аз…
Търся твоя поглед,
но без резултат остава моя оглед…
Писна ми вече, в сълзите си мъката да давя…
Искам нежните ти ръце... пак да погаля,
любовта ти отново... света ми да озари,
усмивката ти красива... да ме заслепи.
Очите ти прекрасни,
за мен да светят всеки ден
и мислите ти страстни,
да са насочени единствено към мен.
Сърцата ни в едно да бият, дори и след смъртта,
но твоето от лед е за мен сега…

© Наско Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • интересен е стиха ти..но мн няма ритъм...за да върви стиха...трябва да има еднакъв брой срички ако не в цялото стихотворение...то поне в отделните строфи...
  • "Търся твоя поглед,
    но без резултат остава моя оглед…"
    Наско, това не звучи добре. Ако искаш, помисли върху него.
Предложения
: ??:??