На Петър
Разбрах те.
Стига вече.
Замълчи!
Не се вини,
не ме лъжи,
не страдай.
Мълчи,
мълчи и затвори очи.
Не чуваш ли?
Светът ми се разпада.
И аз умирам с него...
Стига!
Спри!
Не ми повтаряй колко съжаляваш.
Нали самият ти изпепели
и малкото,
което ми остана.
Сега мълчи.
Върви си!
Там... при нея...
Прощавам ти,
но си иди.
Махни се!
Бъди щастлив
и вечно,
вечно неин.
А аз...
ще бъда вече само
тъжна мисъл...
© Няма Значение Всички права запазени