1.06.2005 г., 9:43 ч.

Тъжна песен 

  Поезия
1035 0 2
Единствена ли съм за теб? Едва ли!
Последната по време, може би!
Когато пак лицето ми погали
коя от многото си спомни ти?
Дали оназ, която си обичал
почти безумно и в захлас?
Дали на нея ти напомням аз?
Ръката ти замислено ме гали,
ти сякаш си до мене и не си!
Тъга прикрита в погледа ти пари,
за теб съм спомен,
а за мен си всичко ти!

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??