30.12.2018 г., 15:22 ч.

Тъжната история 

  Поезия » Любовна, Авторска песен
854 2 0

Чакаше ме дълго време, чакаше ме да се върна.

Много ме обичаше, но любовта в лъжа превърнах.

Не те обичах, а ти беше влюбена.

Загубена в погледа ми долен и погубена.

Доволен бях, не защото те предадох и разплаквах.

А щото в краката ми всичките очаквах!

Тези които ме обидиха и само искаха пари.

Но пожарът теб не трябваше да изгори!

© Денислав Миленов Всички права запазени

Аз съм нов тук дано моите стихове да ви харесат!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??