Dec 30, 2018, 3:22 PM

Тъжната история 

  Poetry » Love, Authors song
857 2 0

Чакаше ме дълго време, чакаше ме да се върна.

Много ме обичаше, но любовта в лъжа превърнах.

Не те обичах, а ти беше влюбена.

Загубена в погледа ми долен и погубена.

Доволен бях, не защото те предадох и разплаквах.

А щото в краката ми всичките очаквах!

Тези които ме обидиха и само искаха пари.

Но пожарът теб не трябваше да изгори!

© Денислав Миленов All rights reserved.

Аз съм нов тук дано моите стихове да ви харесат!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??