6.03.2007 г., 11:57 ч.

Тъжни са очите ми 

  Поезия
1349 0 10
Тъжни са очите ми кафяви
и посърнала е моята душа.
Какво със мен направи,
къде погреба любовта?

Сърцето ти е бучка лед,
обвит си целия във мрак.
Защо ли мисля аз за теб,
защо те искам пак и пак?

Опитах да те променя ,
с любов, с желание, с мечти.
А ето ме днес... скърбя,
с разбито сърце и тъжни очи.

Осъзнах, че за мен не си,
затова нека края да е тук.
Отивам си - върви и ти,
дано да мога да обикна друг!

© Насето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??