5.02.2010 г., 19:57 ч.

Тъжно 

  Поезия » Любовна
837 0 1

Тъжна песен в тъжен ден.

Тъжна жена в черно облечена.

Тъжно лице и тъжна усмивка,

тъжно е времето, тъжен дъждът е.

И тъгата света завладява.

Тъжният свят тъжно говори за болката и тъгата.

© Нона Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??