Feb 5, 2010, 7:57 PM

Тъжно 

  Poetry » Love
838 0 1

Тъжна песен в тъжен ден.

Тъжна жена в черно облечена.

Тъжно лице и тъжна усмивка,

тъжно е времето, тъжен дъждът е.

И тъгата света завладява.

Тъжният свят тъжно говори за болката и тъгата.

© Нона Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??