Истината всички знаем...
но за нея нищичко не правим!?
Трудно с нея се живее...
а и нощите бледнеят.
Всички знаем де ни е вината,
но си траем, крием се в лъжата.
Все нещо ни е криво, завистливо...
до кога бе! Стига вече... тишина
не буди Народа, нека спи.
Тишина, Боже, опази нашите деца.
Даже времето се промени...
Зима иде, а дори дъжд не иска да вали.
© Ангел Всички права запазени