8.10.2010 г., 10:05 ч.

Тъжно ми е... 

  Поезия » Любовна
2155 0 4

Тъжно ми е, че тръгва си...
зад ъгъла бавно се скрива...
любовта ми посърнала,
борила се, едвам останала жива.

 

Отива си тъй уморена,
със времето и спомените ми дори...
съжалила навярно във себе си,
че точно мен избрала е да посети.

 

А в тъмнината останаха думите,
изречени не мислейки... или пък да!
Но любовта ми си тръгна посърнала,
остави след себе си чиста сълза...

© Елица Наумова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??