29.04.2010 г., 10:13 ч.

Тъжно момиче 

  Поезия
987 0 0

Ти плачеш тихо във нощта,

от хората сълзите криеш

и болката стаяваш в себе си,

не искаш друг да разбере, че страдаш.

 

Ти, малко и тъжно момиче,

раздаваш усмивки, преливаш от обич,

но няма кой в теб да се влюби,

само през живота вървиш.

 

Ще срещнещ ли своето щастие -

две нежни момчешки ръце,

които в нощта да те стоплят

и за тях да забравиш света.

© Диляна Драганова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??