Често пиша за тъга
и за болката в света
Но не съм аз все така
тъжна,плачеща душа
Със усмивката живея
спътник ми е в деня
И обичам да се смея
до късно през нощта
Може сутрешна роса
да ме накара да летя
Или детската усмивка
да ме дари с топлина
Но това са настроения
извиращи от моята душа
Зареждащи ме с енергия
и сили за да продължа
Да , това ми е съдбата
И не мога да я променя
Сама си слагам етикета
Тъжно-весела жена
© Анета Саманлиева Всички права запазени
няма как да усетим сладостта от радостта
Поздрав и усмивка в разгара на ноща