16.03.2007 г., 0:10 ч.

Тъжносладостен живот 

  Поезия
702 0 1

Попитай ме как виждам черното във мрака
и как познах, че ще вали,
попитай и за тайнствената непозната,
оглеждаща се в моите сънени сълзи.
Изкуплението-градушка клонита оброни
от изсъхналия вече плод,
колко като нас се скитат
в този тъжносладостен живот?

© Роксана Медичи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??