16 мар. 2007 г., 00:10

Тъжносладостен живот 

  Поэзия
704 0 1

Попитай ме как виждам черното във мрака
и как познах, че ще вали,
попитай и за тайнствената непозната,
оглеждаща се в моите сънени сълзи.
Изкуплението-градушка клонита оброни
от изсъхналия вече плод,
колко като нас се скитат
в този тъжносладостен живот?

© Роксана Медичи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??