30.03.2018 г., 21:21 ч.

Тъжното 

  Поезия » Свободен стих
470 0 0

Ей, тъжното момиче.

Погледни към мен и запомни, 

че всичко тъй близо е и гори.

Нещо малко за сърцето като 

спомен дай ми и нека, 

нека не забравям теб.

Кое е кратко и кое безчет,

говори ми пак за кратко 

и появи над мен се 

като призрак блед. 

Ей, тъжното момиче.

Всичко е наред.

© п Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??