Ей, тъжното момиче.
Погледни към мен и запомни,
че всичко тъй близо е и гори.
Нещо малко за сърцето като
спомен дай ми и нека,
нека не забравям теб.
Кое е кратко и кое безчет,
говори ми пак за кратко
и появи над мен се
като призрак блед.
Ей, тъжното момиче.
Всичко е наред.