18.07.2004 г., 13:47 ч.

ТЪМНАТА КУЛА 

  Поезия
1503 0 1
ТЪМНАТА КУЛА

Ела с мен в тъмната кула
Ще слеем телата си с болката
Ела и докосни покоя
Ще ти покажа нереалността
Аз съм кралят на покоя
и ще видиш красота
Светлата страна на тъмнината
очернен свят от моята ръка
Ще се носим от вятъра прашен
И ще бъдем щастливи до край
ти ще летиш с мене изплашена
но това не е твоят край

© КГР Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??