7.12.2012 г., 11:38 ч.

Тъмната симфония 

  Поезия » Философска
421 0 0

Космически докоснато съзнание

оплита чувства, мисли, страхове,

оплита болка, звук, страдание,

душа на демон и дете.

 

Пулсират кървави тоналности,

гърми нелепа, сляпа суета,

кръжат частици и менталности,

слива се тук звук и тишина.

 

Загребват с шепи чужди светове,

разкъсват спомени, съдби, живот,

разпалват пламъци със снегове

дори в очите на безжизнен роб.

 

Взривява се небесната хармония,

очите вече ги владее хаоса,

достигнал с длани тъмната симфония,

тук луда страст обзема фарса.

© Стела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??