18.02.2011 г., 20:55 ч.

Тъмнина 

  Поезия » Любовна
468 0 0

Тъмно е, искам да те виждам,

а не мога.

Къде се криеш,

усещам аромата ти.

Не се крий, ела усмихната и ме прегърни в нощта.

Чакам те, бленувам за целувка нежна.

© Бисер Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??