Feb 18, 2011, 8:55 PM

Тъмнина 

  Poetry » Love
465 0 0

Тъмно е, искам да те виждам,

а не мога.

Къде се криеш,

усещам аромата ти.

Не се крий, ела усмихната и ме прегърни в нощта.

Чакам те, бленувам за целувка нежна.

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??