18 февр. 2011 г., 20:55

Тъмнина 

  Поэзия » Любовная
467 0 0

Тъмно е, искам да те виждам,

а не мога.

Къде се криеш,

усещам аромата ти.

Не се крий, ела усмихната и ме прегърни в нощта.

Чакам те, бленувам за целувка нежна.

© Бисер Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??