4.11.2020 г., 22:15 ч.

Тъмните и очи 

  Поезия » Свободен стих
202 0 0

За момичето с тъмните очи, което винаги мълчи.

Така и никой не разбра, кога е тъжна или щастлива тя .

 

Прикри умело, чувствата свои , така и на, никого не позволи, душата и да отвори.

 

На въпроса " Как си ?"  - "Винаги добре ! "

На кого му пука,питаше се?!

Времето минаваше, накрая само вятъра в косите и, оставаше .

 

Морето ту се бунтова, ту спокойно е .

Своята песен, пеят вълните.

Камбанен звън се чува, нечие сърце бушува ...

 

Момичето с тъмните очи, още съществува...

© Женя Германова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??