5.04.2012 г., 15:40 ч.

Търновград 

  Поезия » Пейзажна
638 0 0

Търново е моят град,

в него раснах и пораснах,

той за мене е домът,

който аз не бих продал.

 

Търново е град прекрасен,

сякаш живописен свят,

приказки разказва нощем,

денем улици ехтят.

 

Трябва да го видиш, зная,

в Търново ела и ти,

тук се сбъдват чудесата,

хората щастливи са,

Търново – поема страстна,

стих, изпълнен с красота.

© Христина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??