Търново е моят град,
в него раснах и пораснах,
той за мене е домът,
който аз не бих продал.
Търново е град прекрасен,
сякаш живописен свят,
приказки разказва нощем,
денем улици ехтят.
Трябва да го видиш, зная,
в Търново ела и ти,
тук се сбъдват чудесата,
хората щастливи са,
Търново – поема страстна,
стих, изпълнен с красота.
© Христина All rights reserved.