17.01.2014 г., 23:20 ч.

Търсене 

  Поезия » Бели стихове
650 0 0

искам да се сгрея

в завивка от скреж

и луната

да ми каже

че съм хубава

 

искам  прегръдка от игли

да ме разкъса

на атоми

на шепот

 

да се разпръсна в нищото

вятърът да отнесе

косите ми

стиховете ми да отлетят

до Юпитер

 

вместо отговори

намирам само

изгорели кибритени клечки

 

© Есен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??