искам да се сгрея
в завивка от скреж
и луната
да ми каже
че съм хубава
искам прегръдка от игли
да ме разкъса
на атоми
на шепот
да се разпръсна в нищото
вятърът да отнесе
косите ми
стиховете ми да отлетят
до Юпитер
вместо отговори
намирам само
изгорели кибритени клечки
© Есен All rights reserved.