27.04.2021 г., 11:19 ч.

Търсене 

  Поезия
381 2 3

Кой ще посрещне тъгата ти,
щом се обливаш в сълзите?
Кой ще докосне душата ти?
Кой ще събори звездите?

Кой ще отвори очите ти?
Кой ще те брани сърцато?
Кой ще заспи на гърдите ти?
Кой ще е твоето лято?

Кой ще разпали искрите ти?
Кой ще ти шепне, че всичко
днес е любов? Не парите! Ти
падна отново ли нѝчком?

В хладните длани на болката
нашите рани Вселени са.
Ние сме хора, но колко?
Мѝгар сърцата студени са?

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??