1.06.2006 г., 20:14 ч.

Търсене на черното 

  Поезия
696 0 3
Краят ми започва,
отварят се врати,
потъвам в търсене на нещо,
забранено ми преди.
Мракът сам се е почернил,
приема глупави слепци
колко ли от тях ще могат
да видят ярките следи.
Точно те ни водят нощем
в търсене безкрайно там,
където нашият учител
мъдростта си е събрал.
Но дори и в тази черна драма
ражда се една искра,
достатъчна на всеки да прогледне
за истинската Светлина.

© Роксана Медичи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??