2.03.2017 г., 18:07 ч.

Търсещ любовта 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
788 0 2

                       Търсещ любовта във празните души,

оказах се сам на пътя ми житейски.

Дарявах с любов,

отблагодаряваха се с лъжи,

разбивайки бедното сърце.

 

На кръстопътя,

нарамил своето тегло и мъка,

избирам да вървя към щастието

далеч от лъжливите сърца.

 

По пътя всичко се променя,

облаците сиви се разделят,

небето синьо се показва

и слънцето нежно ме погалва.

 

Този път е път на красотата,

по него спокойна е душата,

Славей пее и всичко оживява,

природата пее своята любовна песен.

 

24.2.17г.                              Автор: Б. Димитров

© Бойко Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??