12.04.2008 г., 23:22 ч.

Търси се 

  Поезия » Друга
733 0 0

Трудно е да бъдеш със жена,

която да е просто истинска.

Която не признава правила

и която с лекота чете ти мислите.

 

Иска ти се да избягаш от това,

че всяко чувство тя дълбоко скрива.

Че владее тайните на любовта...

Че е по-загадъчна от самодива.

 

Наистина, избягай по-добре!

Не успееш ли да бъдеш мъж до нея,

тя в прегръдката на слабостта ти ще умре

и живеца ти със себе си ще вземе.

 

© Илица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??