15.01.2009 г., 10:10 ч.

Търся 

  Поезия
633 0 11

Устните ми свято те нашепват,

сърцето ми през шепота полита

и търси във  безкрайната вселена

звезда, от нежност сътворена.

 И едно небе във пурпурно червено,

събрало лудостта на любовта ни,

отворило усмихнати зеници,

осмислило душата в мене.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??