Устните ми свято те нашепват,
сърцето ми през шепота полита
и търси във безкрайната вселена
звезда, от нежност сътворена.
И едно небе във пурпурно червено,
събрало лудостта на любовта ни,
отворило усмихнати зеници,
осмислило душата в мене.
© Здравка Бонева All rights reserved.