27.03.2010 г., 8:49 ч.

Търся магия 

  Поезия » Любовна
1009 0 4

Без тебе не зная какво съм,

коя съм, защо съм...

Нелепа,

свирепа

и тъжна,

без твоята нежна подкрепа

на косъм

от черната дупка

минава светлият лъч от надежди…

Гадая по твоите смръщени вежди,

в очите искрите и бръчките ситни,

ръцете и ласките, все разгадавам,

узнавам страхове първобитни,

за тебе коя съм, какво съм, защо съм

и търся  във мене магия,

и моля се - само  от мен омагьосан,

от целия свят да те скрия.

© Тет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??