10.04.2008 г., 11:42 ч.

Търся пясъчните стъпки 

  Поезия » Любовна
1005 0 9

Търся пясъчните стъпки...


Ето ме - от пепел и от пяна,
ето ме - солена от сълзи,
с вълните искам да остана,
че тук била съм с тебе може би...


И търся пясъчните стъпки,
на твоите следи сега,
но няма ги и само кръпки,
по ивицата плажна от тъга...


А мидите сами ме молят,
да ги погаля със ръце...
познали само мен сред хората
и пясъчното ми сърце...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??