5.12.2010 г., 13:38 ч.

Търся те 

  Поезия
541 0 0

Търся те в дните на утеха,
на скръбта, поникнала 
в изсъхналата ми душа,
непомилвана с обич, само с надежда,
като саморасъл плевел, 
поощрявана от ласкави ветрови думи.

Търся те в отминали дни
на кратък вопъл от притаено дихание,
а намирам само полъх
спомен от щастие.

И въпреки че зная - няма да те открия
ни в минали страсти - неизстинали, 
оставили бегли аромати от сладостта ти,
ни в бъдещи мечтания - нереални,
реални остават отново страдания.

03.07.2009

© Люси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??