3.03.2008 г., 18:59 ч.

търся те 

  Поезия » Бели стихове
651 0 3

Връщам се към стараите места.

Виждам те там, където ангелите кървят.

Загубих и намерих следите ти,

искам да открия поне една причина,

за да ме обичаш отново.

Небето е червено като кръвтта.

Всичката, пропиляна без милост за теб.

Глас нашепва мъчно в нощта

Върни се ти...

Виждам твоята душа...

Болка, истина една...

© Цецо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??