Mar 3, 2008, 6:59 PM

търся те 

  Poetry » White poetry
658 0 3

Връщам се към стараите места.

Виждам те там, където ангелите кървят.

Загубих и намерих следите ти,

искам да открия поне една причина,

за да ме обичаш отново.

Небето е червено като кръвтта.

Всичката, пропиляна без милост за теб.

Глас нашепва мъчно в нощта

Върни се ти...

Виждам твоята душа...

Болка, истина една...

© Цецо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??