14.07.2018 г., 20:44 ч.

Търся те 

  Поезия » Любовна
498 1 0

Търся те, любов моя,

във всяка среща,

във всеки поглед,

всяка бездна,

но къде си?

Усещам те отново

със сърцето си

споменът за теб се върна

като дългочакан гостенин.

Усещам те с всяка частичка 

от сърцето си.

Търсих те във всеки срещнат,

но не не те намирах

и скачах в бездната на отчаянието.

Задоволявах се с остатъци, а сърцето иска само теб.

Чакам те, любов моя...

Чакам те..

Нека душите ни се срещнат.

 

© Bez ime Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??