8.08.2017 г., 23:43 ч.

"У - на - на - на..." 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
413 3 5

"У - на - на - на..."

 

Ти и само ти, можеш да ме разбереш 

и ето ме и мен тук, твоето кътче - сърце...

Сърце, което винаги, винаги те е пазило...

и днес иска да ти се отдава всеки миг...

 

С теб отново обичам, отново съм влюбена...

искам да целуна небето, да прегърна звездите.

С теб отново вярвам в лъчите на слънцето...

кажи ми защо, кога отново в живота се влюбих...

 

Ти и само ти, успя да излекуваш сърцето ми...

и ето ме и мен тук, твоят смях - радостта...

Радост която ме кара да пея " У - на -на - на"...

Още веднъж и още веднъж, отново летя...

 

Ти, подаваш ми ръка и връщам си крилата...

И давам шанс на сърцето си да те обича...

Защото любовта е красивото в всичко друго...

Защото има нещо в теб, което ме влюбва...

 

И нека да се усмихваме в сълзата на момента...

от това, че сърцето копнее да е със другото...

И нека се подкрепяме във всеки един копнеж...

А времето, времето - то няма никакво значение...

 

Щом се обичаме просто и искрено и точка...

Защото любовта е красивото в всичко друго...

И днес и сега искам да знаеш за теб любов пея...

още веднъж и още веднъж, за теб отново летя...

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??