10.02.2012 г., 18:52 ч.

уанрю 

  Поезия » Източни форми
597 0 1

ЛЕБЕДОВО ЛИБИДО - небесно пасище за самотата


МЪЖКИ НАГОН  - нова "звезда" с глава върху пагона


СЪРЦЕ В ГЪРЛОТО - калейдоскоп от счупени бутилки

НЕБЕСНИ БОРОВИНКИ - обратната страна на звездите

GRAND JETE за гъсеница - раждане на небеса след абортирани крила

Postsectio Terra Mater - тропосване с троскот

УСМИВКА - ембрион на Галактикона

МЪЛВА - целувка на тълпата

ПОЕЗИЯ- произнесен оргазъм

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??