Feb 10, 2012, 6:52 PM

уанрю 

  Poetry » East forms
596 0 1

ЛЕБЕДОВО ЛИБИДО - небесно пасище за самотата


МЪЖКИ НАГОН  - нова "звезда" с глава върху пагона


СЪРЦЕ В ГЪРЛОТО - калейдоскоп от счупени бутилки

НЕБЕСНИ БОРОВИНКИ - обратната страна на звездите

GRAND JETE за гъсеница - раждане на небеса след абортирани крила

Postsectio Terra Mater - тропосване с троскот

УСМИВКА - ембрион на Галактикона

МЪЛВА - целувка на тълпата

ПОЕЗИЯ- произнесен оргазъм

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??