22.12.2007 г., 10:47 ч.

Убийството на червената рокля 

  Поезия
595 0 5

 

Убийството на червената рокля

Черно е!

Ципът след дългото мълчание

отваря устата си.

Пияни презрамките залитат

встрани.

Два кафяви куршума

пронизват коприната,

и тя окървавена пада

на пода.

Заставам пред теб

съвсем несрамежливо,

само по шепа сатен!

И като художник,

който довършва картина,

мацвайки с четка два щриха,

ти с пръсти изчисти

всичко излишно!

Десертът ти е вече

напълно готов,

остава само да го опиташ!

© Мария Чонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??