Dec 22, 2007, 10:47 AM

Убийството на червената рокля 

  Poetry
599 0 5

 

Убийството на червената рокля

Черно е!

Ципът след дългото мълчание

отваря устата си.

Пияни презрамките залитат

встрани.

Два кафяви куршума

пронизват коприната,

и тя окървавена пада

на пода.

Заставам пред теб

съвсем несрамежливо,

само по шепа сатен!

И като художник,

който довършва картина,

мацвайки с четка два щриха,

ти с пръсти изчисти

всичко излишно!

Десертът ти е вече

напълно готов,

остава само да го опиташ!

© Мария Чонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??