Убийството на червената рокля
Черно е!
Ципът след дългото мълчание
отваря устата си.
Пияни презрамките залитат
встрани.
Два кафяви куршума
пронизват коприната,
и тя окървавена пада
на пода.
Заставам пред теб
съвсем несрамежливо,
само по шепа сатен!
И като художник,
който довършва картина,
мацвайки с четка два щриха,
ти с пръсти изчисти
всичко излишно!
Десертът ти е вече
напълно готов,
остава само да го опиташ!
© Мария Чонова Todos los derechos reservados
Много оригинално!