10.08.2007 г., 16:25 ч.

Убийството на съвестта... 

  Поезия
596 0 4
Това ще бъде още една
лъжа, в която ще повярваме.
Поредният август,
през който няма да вали.
От завист отново ще
се нараняваме, ще кървим,
дори когато вече не боли.
Затова по-добре да си отида,
да тръгна без следа,
защото просто съм страхливец,
нека друг понесе моята вина.
Това ще е поредното убийство,
и не последната гибел от вече
изцапаните ни с кръв ръце.
Нека сами извършат и това
самоубийство, да опорочат
още едно невинно дете.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??