5.05.2007 г., 15:39 ч.

Убиваш ме! 

  Поезия
717 0 0

  Убиваш ме!
Защо така поглеждаш ме,
защо толкова много нараняваш ме?
Какво има? Още обичаш ли ме?
Още... искаш ли ме?


Защо не ме прегърнеш?
Защо не ме целунеш?
Защо отново не ме излъжеш?
Защо отново... не ме обикнеш?


Защо ме убиваш?
Защо ме измъчваш?
Защо не си тръгнеш?
Защо не си отидеш
ЗАВИНАГИ...

© Ангелски Греховна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??