21.06.2014 г., 10:30 ч.

Училище за спомени 

  Поезия » Философска
717 0 10

Научих се да си спомням доброто,
за злото не искам да мисля дори,
да търся, да моля, да виждам живота
и в малката капка роса призори!


Научих се всичко красиво да пазя.
Доброто е извор, в сърцето струи!
В олтара на спомена няма омраза,
с любов се пречиствам, когато боли.


За щастие мисля, за Бог, за душата,
с зората и залеза сбъдвам мечти.
Най - чистата мисъл променя съдбата
и вярвам, че утре от днес се гради!

© Елена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??