27.12.2007 г., 14:20 ч.

Учителка 

  Поезия
1488 0 6

     Учителка

Една жена пред мене

всеки ден застава.

Една жена ме учи на слова

и думички да сричам,

да мога да чета.

Тя показва ми числата

и как в редичка

да ги наредя,

а с помоща на знаци

да мога да ги събера.

Тя е нежна, мила и добра.

Мене ми се иска

"мамо" да я нарека!

© Анна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??