24.06.2009 г., 17:27 ч.

Учителко любима 

  Поезия » Друга
3180 0 0

Учителко любима, учителко добра,

ти - вечна вдъхновителка в нашите сърца.

Учителко прекрасна, тази дето ни плени,

и научи ни, че в живота сме сами!

 

Ах, не беше лесна твоята задача,

чак като се сетим, сърцата ни прескачат.

Ти взе ни малки, глупави и луди,

беше търперлива, а постъпките ни - щури!

 

Ти ни даде всичко, научи ни на ред,

и с тебе гордо крачихме напред.

Едва ли без теб щеше да има сега

и една наша сбъдната мечта!

 

Учителко наша любима,

благодарим ти за всичко сега!

Учителко наша любима,

вечно ще останеш в нашите сърца!

 

© Марияна Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??